Χορηγοί 2018

.To Dancedreams, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα με είδη χορού σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων σε όλα τα είδη χορού με εξειδίκευση στην κατασκευή ειδικών κουστουμιών. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας Body Wrappers U.S.A και δραστηριοποιείται σε χονδρική και λιανική. e-shop www.dancedreams.gr
Eλ. Βενιζέλου 136, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210-9352263
Dancedreams - VICKY ZORBA
.


Ο Οίκος ωρολογίων VOSTOK-EUROPE και η VOSTOK-EUROPE Ελλάδος θέλοντας να υποστηρίξουν τον Κλασικό και Σύγχρονο Χορό στην Ελλάδα, θα προσφέρουν μοναδικά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια σε νικητές του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλασικού και Σύγχρονου Χορού 2018. Ευχαριστούμε  για μία  ακόμα  χρονιά τον κ. Βηχο www.v-watches.com για τη σημαντική  συμβολή του στα έπαθλα των χορευτών.

.Ένα από τα πιο αγαπημένα DANCE SPOT της Αθήνας, που εδρεύει στην Καλλιθέα και έχει ιδρυθεί από την Άννα Καπόλα το 1985. Αποτελεί σήμερα μία μεγάλη ελληνική βιοτεχνία στα είδη χορού, ρυθμικής, ενόργανης γυμναστικής, καλλιτεχνικού πατινάζ και αθλητισμού γενικότερα. Έχει στολίσει με τις δημιουργίες της την εθνική ομάδα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής από την ολυμπιάδα της Σεούλ το ‘88 μέχρι και την ολυμπιάδα του Σίδνεϋ το 2000. Οι συνεργασίες της κας. Καπόλα εκτείνονται σε συλλόγους σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς τους                                                          προμηθεύουν με προπονητικό υλικό, στολές γυμναστικών επιδείξεων και αγωνιστικά κορμάκια                                                          για παραστάσεις και πρωταθλήματα.